Szabó Győző Kálloy Molnár Péterről: Le volt fogyva, gyenge volt

Szabó Győző Kálloy Molnár Péterről: Le volt fogyva, gyenge volt

Szabó Győzőt sokkolta kollégája, Kálloy Molnár Péter halála. A színész néhány perccel azután...

Továbbra is minden egyes nap küzdelem Molnár Gusztávnak

Továbbra is minden egyes nap küzdelem Molnár Gusztávnak

Molnár Gusztáv a Palikék Világa legújabb epizódjában nyíltan mesél a gyerekkoráról, a szülei...

KKevin édesanyja meglepő vallomást tett: „Néha égnek áll a hajam a fiam zenéitől”

KKevin édesanyja meglepő vallomást tett: „Néha égnek áll a hajam a fiam zenéitől”

A mindössze 25 éves KKevin évek óta hihetetlen népszerűségnek örvend a fiatalok körében, számos...

Kínos pillanatok! G.w.M nem tudta megmondani, hány évesek a gyerekei

Kínos pillanatok! G.w.M nem tudta megmondani, hány évesek a gyerekei

Zavarba jött G.w.M, amikor a gyerekeiről kérdezték egy interjú során. A magyar rapper ugyanis egy...

Herendi Gábor jobban ismeri a nézőit, mint ők saját magukat

Herendi Gábor jobban ismeri a nézőit, mint ők saját magukat

Ha megkérdeznek, hogy mi volt a kedvenc filmem az elmúlt években, akkor nem egy bolgár...

Stohl András nagy vallomás tett Dér Heninek: „Én szerelmes vagyok beléd”

Stohl András nagy vallomás tett Dér Heninek: „Én szerelmes vagyok beléd”

A Sztárban Sztár All Stars tizedik adásában ismét fergeteges produkciókat mutattak be a...

Rúzsa Magdi megmutatta ikreinek a helyet, ahol hozzáment férjéhez

Rúzsa Magdi megmutatta ikreinek a helyet, ahol hozzáment férjéhez

Gyönyörű, személyes emlékek kötik a Budai Várhoz és a Mátyás-templomhoz Rúzsa Magdit: itt volt a...

Radics Gigi elárulta, mi a szépségének és a jó alakjának a titka

Radics Gigi elárulta, mi a szépségének és a jó alakjának a titka

Radics Gigi, a csodálatos hangú énekesnő, nemcsak a színpadon, hanem az életmódváltás terén is...

Anyagi gondjairól vallott a Bróker Marcsi sztárja

Anyagi gondjairól vallott a Bróker Marcsi sztárja

A színésznő tulajdonképpen az esélytelenek nyugalmával vágott bele a Bróker Marcsi castingjába,...

Curtis új klipjében odaszúrt Majkának

Curtis új klipjében odaszúrt Majkának

Curtis szerint az új videóklipje már önmagában is különlegesség, a rapper elmondása szerint ez az...

Lola először mutatta meg kislányát

Lola először mutatta meg kislányát

Egy fotó, ami egyszerre megható és meglepő: a sztár, aki eddig féltve óvta családi életét, most...

Zalatnay Sarolta őszintén reagált a poénokra

Zalatnay Sarolta őszintén reagált a poénokra

Az énekesnő nevetve nézte végig Mészáros Árpád Zsolt produkcióját, aki a Sztárban Sztár All Stars...

Végleg megromlott Wolf Kati és Nagy Feró kapcsolata?

Végleg megromlott Wolf Kati és Nagy Feró kapcsolata?

Barátból ellenséggé vált Nagy Feró és Wolf Kati. A két zenész kapcsolata kezdetben ígéretesnek és...

Kökény Lalit és a menyasszonyát  istenhitük is összeköti

Kökény Lalit és a menyasszonyát istenhitük is összeköti

Kökény Lalinak a családja mellett szerelme, Radics Renáta is szurkolt a szombati Megasztár élő...

Molnár Gusztáv 39 éves lett

Molnár Gusztáv 39 éves lett

A korábban alkoholproblémákkal küzdő Molnár Gusztáv mára maga mögött hagyta a nehéz időszakot,...

Kis Grófo Dubajban élvezi a luxust

Kis Grófo Dubajban élvezi a luxust

A hűvös, esős őszi napok elől a napfényes nyárba menekült Kis Grófo: a népszerű zenész jelenleg...

Dallos Bogi őszintén vallott új melleiről

Dallos Bogi őszintén vallott új melleiről

A fiatal anyuka sosem volt ennyire őszinte önmagával. Dallos Bogi most először beszélt arról,...

Könnyes szemmel mesélt Judy

Könnyes szemmel mesélt Judy

Judy életében új mérföldkő közeleg, hiszen lánya, Maja is a reflektorfénybe lép. A Groovehouse...

Gáspár Evelin most tényleg más lett!

Gáspár Evelin most tényleg más lett!

Sokan sajnálták, amiért gyerekként kamerák előtt nőtt fel, de Evelin szerint éppen ez az időszak...

Különleges lánykérésre készül Kozsó

Különleges lánykérésre készül Kozsó

Újra boldog és szerelmes Kozsó! Az Ámokfutók frontembere tizenkilenc év után újra egymásra talált...

Osváth Zsolt kifakadt: „Pár óra alatt a plafonról a f*sba gyalogoltam”

Osváth Zsolt kifakadt: „Pár óra alatt a plafonról a f*sba gyalogoltam”

A vasárnapi Sztárbox-gála nemcsak a ringben zajló bunyókkal kavart nagy port, hanem a műsor...

Törőcsik Franciska: „Erős volt bennem a megfelelni vágyás, de ezt elengedtem az évek alatt”

Törőcsik Franciska: „Erős volt bennem a megfelelni vágyás, de ezt elengedtem az évek alatt”

Bemutatták a sajtónak a Hogyan tudnék élni nélküled című magyar romantikus zenés-táncos...