Parteneri

Va spunem Bine ati venit in lumea Europethrob! Daca nu sunteti inca partenerul nostru, va rugam sa luati legatura cu unul dintre colegii nostrii, ca sa va prezinte avantajele Europethrob!

Publicitatea pe smartphone-uri este cea mai eficienta unealta de marketing a zilelor noastre. Principiul de baza este unul foarte simplu, avem tot timpul smartphone-ul la noi, si cum a spus si Steve Jobs: „...smatphone-ul este printre putinele lucruri pe care daca il uitam acasa, oriunde am fi, ne intoarcem dupa el ...”. 

Din cele mai noi studii reiese ca 75% dintre oameni au deja smartphone-uri, 60% dintre ei comanda biletele de avion, fac rezervare la cazare sau il acceseaza pentru a afla noutati. 80% dintre tineri isi iau smartphone-ul cu ei, poriunde s-au duce. Observam acest lucru daca ne oprim un pic si ne uitam in jurul nostru intr-o cafenea, la o statie de metrou sau calatorind cu autobuzul sau cu trenul. Daca ne uitam la oameni, toate lumea tasteaza pe smartphone, da „share” ceva interesant, da „like” la o poza sau acceseaza informatii, poate chiar de pe pagina Dvs.

Cu ajutorul aplicatiei Europethrob putem sa ajutam clientii sa ia decizii importante. Acordati-ne incredere si cautati-ne si Dvs.