Partnereknek

Üdvözöljük a Europethrob Világában!  Amennyiben még nem ügyfelünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk megismertesse Önnel is a Europethrob előnyeit !

A mobilon való hírdetés korunk leghatékonyabb marketingeszköze. Az alapelv nagyon egyszerű, a  mobil mindig nálunk van, ahogy Steve Jobs említette: "...okostelefonunk az egyetlen olyan dolog, amiért bárhol is vagyunk, visszafordulunk érte..."  !

A legújabb tanulmányok szerint, az emberek 3/4 rendelkezik már okostelefonnal, 60%-uk okostelefonon rendel repülőjegyet, foglal szállást, vagy szerez be alapvető információkat. Nincsen sem reklámzaj, sem reklámvakság, nincsen kéretlen reklám. A fiatalok 80%-a mindenhova magával viszi az okostelefonját. Lassítsunk le egy pár percre, és nézzünk körbe egy kávézóban, egy Metró megállóban, vagy az Intercity egyik járatán. Ha megfigyeljük az embereket, mindenki nyomogatja az okostelefonját, éppen megoszt valamit, like-ol egy képet, vagy információt gyűjt be, lehet éppen az Ön szolgáltatásairól.

A Europethrob segítségével alapvető vásárlói döntéseket tudunk segíteni. Tiszteljen meg minket bizalmával, és keressen fel minket Ön is !

 

Europethrob Team