Ce este Europethrob?

APLICATIA Europethrob ESTE O UNEALTA NOUA DE MARKETING, CARE POATE REVOLUTIONA PIATA DE PUBLICITATE.

Dezvoltarile noastre proprii inovatoare ca generatorul de limba si „push”ul dedicat fac diferenta dintre aplicatia noastra si celelalte aplicatii sau unelte de marketing.

Misiunea Europethrob este ca firmele si clientii lor sa se gaseasca mai usor, firmele sa isi poata optimaliza costurile de publicitate, iar clientii sa gaseasca cat mai usor informatiile de care sunt interesati.

Dezvoltarea continua a pietei de publicitate ne-a facut sa cautam noi cai de comunicare. Pornind de la nevoiel umane de baza si folosindu-ne de popularitatea smarphone-urilor ne-a venit ideea sa dezvoltam aceasta aplicatie multifunctionala.

O specialitate a aplicatiei Europethrob este ca suntem la un click distanta de prestatorii de servicii, putem sa-i sunam sau sa le trimitem un e-mail, sau cu ajutorul butonului de navigare sa si ajungem repede si usor la ei.

Cu ajutorul promotiilor, evenimentelor, concertelor, flashmob-urilor si altor curiozitati care apartin serviciilor oferite de catre noi putem sa iesim in evidenta inaintea concurentei si sa punem bazele brandului Europethrob.

Unealta de marketing Europethrob este o aplicatie mobila si un site care apartine de el.

Echipa noastră lucreaza intens la dezvoltarea continua, justificandu-si astfel extinderea in toata Europa.