George Clooney soha többé nem akar együtt dolgozni a rendezőjével
Sztárhírek, Külföld

George Clooney nyíltan bírálta David O. Russell rendezőt, akivel a Három királyok forgatásán került összetűzésbe. A színész kijelentette, hogy soha többé nem dolgozna vele együtt.
George Clooney Oscar-díjas színész nemrégiben nyíltan beszélt a Három királyok című háborús film 1999-es forgatásán történt konfliktusról és kifejtette, miért nem kíván soha többé együtt dolgozni David O. Russell rendezővel. A 63 éves színész Brad Pitt társaságában adott interjút a GQ magazinnak, a 65 éves rendezőt „nyomorult f*nak” nevezve.


George Clooney elmesélte, hogy a Három királyok forgatása során hónapokat töltött együtt a rendezővel, ami számára és a stáb többi tagjának is pokoli élmény volt. Elmondása szerint David O. Russell folyamatosan megalázta a stábtagokat, és az ő életüket is megkeserítette.

„Minél idősebb leszel, annál fontosabb, hogyan osztod be az idődet. Öt hónap az életedből sok. Nem csak arról van szó, hogy

készítesz egy remek filmet, de közben el kell viselned egy nyomorult alakot, mint David O. Russell,

aki nemcsak az én, hanem a stáb minden tagjának életét is pokollá teszi” – mondta a színész a GQ-nak.

Az Oscar-díjas színész a Playboy magazinnak adott korábbi interjújában is részletezte a rendezővel való összetűzését.

A színész elmesélte, hogy amikor szemtanúja volt annak, hogy David O. Russell verbálisan bántalmazza a stáb tagjait, írt egy levelet a rendezőnek, amelyben arra kérte, hogy nyugodjon meg a film sikerének érdekében.

Később, amikor rendező fizikailag is összetűzésbe került egy statisztával, George Clooney megpróbált közbelépni, de a helyzet csak tovább eszkalálódott.

Forrás ,szerző: velvet.hu