Sikeres Pamela Anderson új megjelenése
Sztárhírek, Külföld

Eleinte aggódtak érte, most pedig inkább csodálják. Pamela Anderson hátrahagyta ikonikus sminkjét és többnyire natúr arccal mutatkozik.

Az utóbbi hónapok vörös szőnyeges megjelenésein sokan alig ismertek rá Pamela Andersonra. A Baywatch egykori bombázója smink nélkül állt a nyilvánosság elé. A híresség azt állítja, sokkal több rajongója van, amióta nem festi magát, ami valószínűleg természetes megjelenésének köszönhet.

Pamela Anderson: "Már nem én akarok a legszebb lenni"
Pamela 2023-ban a párizsi divathéten jelent meg smink nélkül. A világsztárért aggódtak a rajongói, de elmondta, döntésének egyrészt komoly oka van, és hozzátette, felszabadítja, hogy már nem kell mindenáron a külvilág elvárásainak megfelelnie. A színésznő elmondta, hogy tulajdonképpen már régi sminkese, Alexis Vogel 2019-es halála óta nem festi magát feltűnően. Hozzátette, olyan sminket úgysem készítene neki senki, mint Alexis.

"Amikor felöltöztem ezekbe a gyönyörű ruhákba arra gondoltam: nem akarok versenyezni velük, hadd érvényesüljenek. Már nem én akarok a legszebb lenni egy rendezvényen és ez hatalmas szabadságot ad. Egyébként nincs szükségem stylistra sem. A mamám mindig azt mondta nekem, az életed egy pontján nem akarod majd sminkelni a bőrödet. És milyen igaza van: nem lehet az életünk végéig a fiatalságot hajszolni" - nyilatkozta a rendezvény után.

Meglepődött, hogy észrevették rajta a változást
„Nem hittem volna, hogy bárki is észreveszi” – nyilatkozta az 57 éves Anderson a Better Homes & Gardensnek augusztus 7-én „És aztán mégis nagy port kavart. Vannak, akik megállítanak az utcán, és azt mondják: 'Tudod, korábban soha nem szerettelek, de most már igen'" - tette hozzá. Pamela Anderson arról is beszélt, hogy az a „rajzfilmfigura”, amelyet önmagából alkotott, szórakoztató volt egy ideig. „Én már nem vagyok az, aki voltam és Alexis nélkül jobb, ha nem sminkelek” - vélekedik.

Forrás, szerző: life