Fotón az iPhone 16 Pro várható színei
Tech ', Apple hírek

Pár nappal, hogy az iPhone 16 várható színeiről napvilágot látott egy fotó a Twitteren keresztül, ugyanaz a forrás publikált egy képet a 16 Pro modellekről is. A hátlapon itt nem lesz drasztikus — vagy bármilyen — változás a szemnek, a kamerák elrendezése marad az iPhone 12 Pro modellekkel bevezetett. Az Apple állítólag marad a titánötvözetű keretnél és a színben hozzá passzoló hátlapnál, viszont a kék modell eltűnik, helyette jóval sötétebb fekete színű modell lép be a kínálatba.

A fotón ugyan csak három árnyalat látható, de Ming-Chi Kuo szerint a természetes titán, a fehér titán és a fekete titán mellett egy rózsa titán is elérhető lesz. Utóbbi a korábbi rózsaarany iPhone-oknál halványabb árnyalatú lehet, de erről egyelőre csak renderkép van. A fotón viszont a természetes titán árnyalatú modellen úgy tűnik, ott a kameragomb a keret jobb oldalán, amit a render is megmutat és ami az iPhone 16 dummy modelljeiről készült fotón is látható volt.

A telefonok várható premierje szeptember 10-én lesz, mivel az amerikai és kanadai munka ünnepe (Labor Day) szeptember 2-re esik, a tanév őszi szemesztere pedig csak szeptember 5-én kezdődik az USA több államában. A potenciális vásárlók egy része így még szabadságon lesz szeptember első hetében. Az Apple egyszer tartott ilyen időpontban termékpremiert, rá egy évre már nem, viszont jellemzően a munka ünnepét követő héten tartják őszi rendezvényüket, ezért tűnik reálisnak a szeptember 10-i bemutató.

Forrás,szerző: mobilarena