"Mindig azt mondta, milyen nagyszerű apa!"
Érezd!, 18+

A nőre vérbe fagyva találtak rá otthonában. Érthetetlen, miért mészárolta le a párja.

Amikor a 31 éves Christopher Dean Snow egy évvel ezelőtt megismerte új párját, a nőnek már három gyermeke volt. Tavaly decemberben megszületett közös kislányuk is, és együtt nevelték a négy picit. Gainesville-i lakóhelyükről érkezett bejelentés a múlt hét végén a hatóságokhoz, hogy valami probléma lehet, mert a nő hosszú ideje nem adott életjelt magáról.

A húgom állandóan azt mondogatta a párjáról, hogy milyen nagyszerű apa, és milyen remekül bánik a másik három gyerekével is. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik

– mondta el az áldozat nővére, Tiffany Agee a WXIA tévécsatornának.

A gyilkos férj ellen elfogatóparancsot adtak ki, de még mielőtt rendőrkézre került volna, súlyos balesetet szenvedett egy georgiai autópályán – írta meg a Law and Crime. A rendőrség nem sok részletet közölt az esetről, de feltételezhető, hogy a férfi öngyilkosságot akart elkövetni.

A félárván maradt gyerekek közül a három nagyobb a vér szerinti apjukhoz került, míg a csecsemőt a nő sógora fogadta magához. Bár ők fizikailag nem sérültek meg, de lelkileg minden bizonnyal hatalmas teher lesz nekik, hogy anya nélkül kell felnőniük.

Forrás,szerző: borsonline.hu