Játszótérre vonszolta agyonvert gyermekét a horrorapa
Érezd!, 18+

A férfi szemrebbenés nélkül állította: a gyermek bújócskázás közben sérült meg.


Legalább 21 évet kell a rácsok mögött eltöltenie annak a férfinak, aki nem csak agyonverte 11 éves kisfiát, de igyekezett eltüntetni a bántalmazás nyomait, valamint elterelni magáról a figyelmet. Ha nem trükközik, hanem azonnal hívja a mentőket, a gyermeke talán még ma is életben lenne. Az angliai Heanor településén élő Michael Harrison tavaly június 18-án, a saját otthonában kezdte el ütlegelni fiát, Mickey-t, majd amikor befejezte, autóba ültette a súlyosan sérült gyermeket, ám nem a kórházba sietett vele, hanem egy játszótérre hajtott. Csak akkor értesítette a mentőket, amikor odaértek a parkba. Állította: bújócskáztak a kisfiúval, aki játék közben lesett egy fáról. Természetesen mindez szemen szedett hazugság volt.

A kisfiút kórházba szállították, nem sokkal később azonban belehalt a sérüléseibe.

A bíróságot nem igazán hatotta meg az apa kifogása, noha a férfi mindvégig állította: nem tett semmit. A bizonyítékok azonban ellene szóltak. Ráadásul az is rontott a helyzetén, hogy a szakértők úgy vélik: ha a kis Mickey időben kap orvosi ellátást, talán megmenthették volna az életét – írja a Mirror.

Michael Harrisont végül bűnösnek mondták ki. A férfi még az ítélethozatal után is kötötte az ebet a karóhoz, mondván: nem csinált semmi rosszat.

Forrás, szerző: borosonline.hu