Tollal szúrta nyakon a kislányt az osztálytársa
Érezd!, 18+

A gyereknek nem tetszett, hogy a lány kinevette.

Egy 14 éves fiú ellen gyilkossági kísérlet miatt emeltek vádat azt követően, hogy május 8-án a brazíliai Manaus egyik iskolájában megszurkálta egyik osztálytársát egy tollal. A diák egy kiselőadást tartott néhány másik társával, amikor az első sorban ülő lány kinevette, mert rosszul ejtett ki egy szót. Az esetről készült videón az látható, ahogy a fiú odalép a lányhoz, és egy tollal arcon és háton szúrja.

A horrorisztikus felvételeken a sokkot kapott osztálytársak kiabálása hallatszik, miközben az egyik fiú, aki szintén részt vett a kiselőadásban, odalépett, hogy lefogja az osztálytársát. Ezután többen is odamentek segíteni neki megfékezni a támadót, majd a rendőrség is kiért, és elfogták a fiút.

Juliana Tuma rendőrfőnök elmondta, hogy a fiú ellen gyilkossági kísérlet miatt indítanak nyomozást. Jhon Barreto, a fiú apja közzétett egy videót, amelyben azt állítja, hogy családjának egy másik környékre kellett költöztetnie, mert halálos fenyegetéseket kaptak. Állítása szerint fiát állandóan zaklatták az iskolában – írja a Daily Mail.

Forrás, szerző: borosnline.hu