Általános iskolában, nyitott ajtónál szexelt a tanárnő
Érezd!, 18+

A videón hallatszik is, ahogy azt mondja: bármikor lebukhat. Nos, le is bukott, bár nem úgy, ahogy gondolta.

Igencsak zavarba ejtő felvételek miatt nyomoz a rendőrség: egy tanárnő ugyanis több általános iskolában is forgatott szexvideókat az elmúlt időszakban, ráadásul szinte minden felvételen kiemeli: bármelyik pillanatban lebukhat. Végül így is lett, pedig senki sem nyitott rá: a korhatáros oldalakra gyártott tartalmak ugyanis eljutottak a hatóságokhoz.

A +18-as videók egyike egy tanteremben készült. Ezen a videón mondja a magát egy vibrátorral kényeztető nő, hogy nem szabad becsukni az ajtókat, így bármikor észre vehetik. Egy másikon egy vécében élvezkedik. Ekkor arról beszél: ez az egyetlen személyzeti vécé, így kicsi az esélye, hogy észrevétlen maradjon. Megint másikon a háttérben játszadozó gyerekek hangja hallatszik. Eddig két tanintézményt sikerült beazonosítani, az egyik a walesi Rhondda Cynon Tafban, a másik pedig egy Cardiffban található általános iskola – írja a Daily Star.

Mindkét beazonosított intézmény közleményt adott ki, miszerint egyetlen gyermek, illetve a videón szereplő nőt leszámítva az iskola egyetlen dolgozója sem vett részt a felvételek elkészítésében, illetve nem volt azoknak tanúja. Arról nm lehet tudni, hogy a nő melyik iskolában tanít, illetve egyáltalán valóban tanárnő-e, vagy csak annak adja ki magát.

Forrás,szerző: borsonline.hu