Akár egy horrorfilm: Arra ébredt a kamaszlány, hogy apja elvágja a torkát
Érezd!, 18+

Egyik gyermekével végzett, másik pedig élet és halál közt lebegett. Ezt követően érthető, ha az ügyész azt szeretné: az apa az életével fizessen tettéért.

Belegondolni is szörnyű, mit élhetett át az a 12 éves lány, aki egy hónappal ezelőtt egy éjszaka arra riadt fel, hogy az apja épp megtámadja és egy késsel megvágja a torkát. A begőzölt férfire most halálbüntetést kér az ügyészség, noha ő azt állítja: ártatlan.

Halottnak tettette magát a kamaszlány
A döbbenetes eset a floridai Longwood településén történt. A meg nem nevezett 12 éves lány eleinte azt hitte, 39 éves apja, Juan Bravo-Torres csak a láncáért nyúl, egy pillanattal később azonban meglátta a kést a kezében, amivel a férfi azonnal le is sújtott. A kiskamasz azt látta a legjobbnak, ha halottnak tetteti magát. Apja a fürdőbe cipelte, őt is és hároméves húgát is, akinek ugyancsak elmetszette a torkát. Ezt követően lekapcsolta a villanyt és magára hagyta őket.

A kamaszlány leselkedett, így látta, hogy apja ezt követően felvágja a saját csuklóit és a torkát is. Várt, amíg a férfi el nem ájult, majd kirohant a lakásból, és egyenesen a másfél kilométerre lévő gyorsétterembe sietett, ahol anyjuk dolgozott. A nő értesítette a rendőrséget – számolt be az esetről a Law and Crime oldala.

Juan Bravo-Torres életét megmentették az orvosok, a hároméves kislányét azonban nem tudták. 12 éves nővérét kritikus állapotban szállították kórházba. Az apát gyilkossággal és gyilkossági kísérlettel vádolták meg.

A férfire most az ügyészség halálbüntetést kér, négy okra hivatkozva: tettét 12 éven aluli gyermek sérelmére követte el, különös kegyetlenséggel és előre kitervelten, ráadásul már korábban is követett el hasonlóan súlyos bűncselekményt.

Forrás, szerző: borsonline.hu