Brutális baleset, felrobbant a kebelcsoda melle a zuhany alatt
Érezd!, 18+

Igencsak szürreális baleset történt a négygyermekes felnőttfilmessel.

Plasztikai sebészre gyűjt a korábban hatalmas melléről híres, négygyermekes pornós. A 33 éves Sophie Anderson egyik mellimplantátuma ugyanis egy óvatlan pillanatban szó szerint kirobbant a testéből, miközben ő zuhanyozott.

A walesi hölgy már 10 éve dolgozik a szexiparban, és nem is nagyon szándékozik máshol munkát keresni, hiszen mint mondja, egész életében ezt csinálta, azonban sérülése ellehetetleníti a munkáját.

Sophie hat éve csináltatta meg a melleit, ám valami nagyon mellément az extrém méret elérése közben, az egyik mellében ugyanis olyan fertőzés alakult ki az implantátum körül, hogy csak a tavalyi évben öt alkalommal kapott szepszist. Alighanem a fertőzések miatt történt az is, hogy amikor véletlenül nekiment valaminek otthon, a szilikon szó szerint kirobbant a testéből, teljesen szétszaggatva az egyik mellét.

A pornószínésznő most kénytelen pót megoldásokkal élni, amíg nem jön össze a 40 ezer font (18,5 millió forint) a műtétre – a szilikon beültetésére, valamint a költségesebb mellrekonstrukcióra. Amíg nincs meg a pénz, van, hogy egy zacskó liszttel, máskor csirkemellel helyettesít. Mint az a következő videón is látszik, ezek a kényszermegoldások csak ideig-óráig tartanak ki:

Forrás, szerző: borsonline.hu