Ács Pincészet - Jóbor Vendégház
Győrújbarát, 9081 Győrújbarát Erzsébet u. 22

Győrújbarát, 9081 Győrújbarát Erzsébet u. 22

http://www.acspince.hu

silvaniustranslations@gmail.com

+36 30/2129662

Fedezze fel az ország legrégebbi történelmi borvidéke, a Pannonhalmi Borvidék szépségeit saját termelésű, kitűnő boraink társaságában!
Családi pincészetünk Győrújbarát szívében helyezkedik el, ahol hangulatos borkóstoló helyiségünkben, vagy nyáron a gyönyörű virágos udvaron, az óriás szelídgesztenyefa árnyékában is élvezheti a több mint 12 hektáros területen termett szőlőből készült 10 féle borunk zamatát. Legyen az egy jó Olaszrizling, Cserszegi Fűszeres, Chardonnay, vagy akár a vörös Red Rose Cuvée-nk – biztosan nem fog csalódni!
Családi, baráti és céges összejöveteleit is lebonyolíthatja nálunk 25 főig, az igény szerinti borkóstolókhoz változatos borkorcsolyákat és ételeket is kínálunk.
Lehetőség van arra, hogy akár több napon keresztül is élvezze szolgáltatásainkat és felfedezze a környék természeti szépségeit vagy megismerkedjen Győr és Pannonhalma kulturális értékeivel: a pincészetnél helyben lévő Jóbor vendégházunkban legfeljebb 10 főig szállást is kínálunk igényesen berendezett, tágas, modern, WiFi-vel rendelkező szobáinkban. Szálláshelyünk természetesen a borászattól függetlenül is szeretettel várja a pihenni vágyókat és átutazókat.

Nyitva tartás:
Hétfő - péntek 16:00 - 19:00
Szombat, vasárnap: 8:00 - 11:00