Brad Pitt nem mehetett el a lánya születésnapjára?
Sztárhírek, Külföld

Angelina Jolie és Brad Pitt válása lassan már durvább lesz, mint egy brazil szappanopera! A két híresség évekig nem tudott megegyezni a közös vagyon felosztásán, ugyanis nem írtak házassági szerződést. De ami még ennél is nagyobb vitát váltott ki közöttük, az a gyerekek elhelyezése volt. Míg Brad megosztotta volna a felügyeletet, Angelina el akarta tiltani őket az apjuktól.

Nemrégiben viszont végre bejelentették, hogy Angie engedett és sikerült megegyezniük: a gyerekeket közösen nevelik a jövőben is. Most mégis úgy tűnik, hogy a színésznőnek nem igazán tetszik, hogy Brad a kicsik élete része marad! Január 8-án töltötte be ugyanis legnagyobb lányuk, Zahara a 14-et. Angelina pedig egy patit is szervezett a lánynak, amiről viszont Brad ki volt tiltva.

Egy forrás azt nyilatkozta a Hollywood Life magazinnak, hogy minden rokon és barát hivatalos volt az eseményre, egyedül csak Brad nem. Cserébe viszont Angelina igazi kis hercegnőként kezelte Zaharát.

Azt egyelőre nem lehet tudni, Brad mit szólt mindehhez, de az tuti, ha mindez igaz, Angie semmibe vette a bíró döntését és az egyességüket!

Forrás, szerző: cosmopolitan.hu