Körtvélyessy Zsolt meglepetésesküvőt szervez a lányának és L. L. Juniornak
Sztárhírek, Belföld

L. L. Junior titokban vette el szerelmét, Kingát, az örömapa viszont nem nyugszik bele abba, hogy nem vezethette oltár elé a lányát: meglepetésesküvőt szervez a szerelmeseknek.

L. L. Junior a legnagyobb titokban vette el szerelmét, Körtvélyessy Zsolt lányát. A zenész és Kinga Dominikán fogadtak örök hűséget egymásnak, így sem a szülők, sem a barátok nem osztozhattak a boldogságukban. Az örömapa nem akar ebbe belenyugodni, és úgy döntött, szervez Juniornak és a lányának itthon egy meglepetésesküvőt.

"Úgy döntöttem, meglepem őket, és hamarosan szervezek egy esküvőt itthon nekik. Már ki is néztem egy gyönyörű kis kápolnát. Szeretném, ha a családtagok és a barátok is osztozhatnának az örömükben. Persze az is benne van ebben az egészben, hogy szeretném oltár elé vezetni a lányomat" – mondta a Blikknek Körtvélyessy Zsolt.

"Nem egyszerű ez egy apa életében, amikor férjhez megy a lánya. Még most is cseng a fülemben, hogy Kinga kislányként azt mondja, csak az apukájához akar feleségül menni... Persze, ezen jót kacagok, de fájó kimondani, hogy
van bennem apai féltékenység, mert elveszítettem a lányomat"
– tette hozzá a színész, és elárulta, Junior már korábban kikérte tőle a lányát. "Már korábban kikérte a lányomat, amikor eljegyezte őt. Nagyon jó embernek és kiváló zenésznek tartom őt. Tudom, hogy boldoggá teszi Kingát, és ez az egy fontos.
Remélem, ha elérkezettnek látják az időt, akkor vállalnak gyermeket is.
Azt gondolom, a gyerek a legszebb dolog az életben, én pedig már vágyom unokára. Azt gondolom, jó nagypapa lennék, remélem, hamarosan kiderül" – mondta Körtvélyessy Zsolt.

Forrás, szerző: life.hu