Megjelent a Huawei P Smart 2019 hazánkban
Tech ', Mobil Telefon hírek

Egy új, korrekt felszereltségű Huawei okostelefon érkezett viszonylag kedvező áron, név szerint a Huawei P Smart 2019, ami minden bizonnyal népszerű lesz a fiatalok körében.

Kezdjük is mindjárt a megjelenés részleteivel! A Huawei P Smart 2019 január 3-tól megvásárolható a Telekom webshopján keresztül, a hazai boltok polcaira pedig január közepétől kerül éjfekete, auróra kék, és márciustól azúrkék színekben, 79 990 javasolt bruttó fogyasztói áron. A készülék a kiskereskedelmi partnerek és a szolgáltatók választékában is megtalálható lesz. Most pedig nézzük, mit kapunk ezért az összegért!

A Huawei P Smart 2019 megjelenítője 6,21 colos, IPS LCD technológiát használ, a felbontása pedig 1080×2340 képpont. A megjelenítő egy apró, csepp alakú bevágással rendelkezik, és kapott egy Eye Comfort Mode nevű opciót is, ami lényegében a szemre ártalmas kék fény szűrését teszi lehetővé. A mobil belsejében HiSilicon Kirin 710 lapkakészlet dübörög, ami mellé 3 GB RAM, valamint 64 GB bővíthető tárhely került. Az újdonság mobilitását egy 3400 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja, a rendszer pedig már Android 9.0-ra épül.

Forrás, szerző: napidroid.hu