Angelina Jolie ráhajtott egy sztárfocistára?
Sztárhírek, Külföld

Tavaly év végén pont került az egyik legdurvább celebválás végére, ugyanis Angelina Jolie végre hajlandó volt megállapodni Braddel közös gyerekeik felügyeleti jogáról. A szakítás állítólag durván megviselte Angie-t, sőt még olyan hírek is felröppentek, hogy az anyagi helyzete sem túl rózsás mostanában.

Ha ez nem lenne épp elég nehéz, a színésznő exférjéről az elmúlt hónapokban szinte csak randizós sztorikat lehet hallani, számos dögös sztárcsaj neve felmerült már Brad új barátnőjeként. Na persze azért Angelinát sem kell félteni, hiszen a hírek szerint a szakítás óta már Johnny Deppel és Keanu Reeves-el is kavart.

De ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor ezúttal nem egy színészt, hanem egy igazi sztárfocistát nézett ki magának, méghozzá a szuperszexi David Beckhamet. A Star magazin szerint Angie Hálaadáskor szúrta ki a dögös sportolót Londonban és totál belezúgott. A lap arról semmit sem említ, hogy mikor, vagy hol találkozhattak, de egy állítólagos forrás szerint Angelina azóta is írogat Davidnek, hogy működjenek együtt egy jótékonysági projektben – ami persze csak egy kifogás arra, hogy közel kerülhessen Beckhamhez.

Sőt, a névtelen bennfentes arról is mesélt a magazinnak, hogy a színésznő időzítése nem is lehetne tökéletesebb, mivel Victoria és férje hónapok óta külön élnek, és csak a gyerekek miatt tartják a kapcsolatot. Állítólag Posh Spice már figyelmeztette is Becks-et, hogy semmilyen projektet ne írjon alá a színésznővel, de a focistát nem érdekli felesége tanácsa:„David hozzászokott, hogy a nők a lába előtt hevernek, de totálisan le van nyűgözve attól, hogy Angeline Jolie fut utána.”

Nos, nem tudjuk, mi igaz a sztoriból, de Beckham szóvivője tagadta a pletykákat és egyelőre a különélésről szóló hírek is kamunak tűnnek: Victoria szilveszterkor egy extracuki családi fotót osztott meg az Instáján, a képről pedig a focista sem hiányzott. Abban pedig biztosak vagyunk, hogy egy ilyen fájdalmas válás után Angelinának eszébe sem jutna ellopni valaki más férjét…

Forrás, szezrő: cosmopolitan.hu