Nem hiszed el, mennyit keres Ed Sheeran egy nap alatt
Sztárhírek, Külföld

Ha ki akarnánk osztani a tavalyi év abszolút nyertese díjat, akkor tuti, hogy Ed Sheerant elsők között jelölnénk rá, annyira szuperül alakult az énekes élete. Már januárban bejelentette, hogy eljegyezte szerelmét, Cherryt, akit azóta állítólag titokban már feleségül is vett.

De a szerelmi élete mellett a karrierje is elég durván szárnyalt. Ed 2018-ban együtt turnézott Beyoncéval, 53 városban fellépett, és 94 koncertjére összesen 4 860 482 jegyet adtak el.

Ha ez nem lenne eléggé irigylésre méltó, Shape of you című száma is megdöntött elképesztő rekordot döntött. Ezek után biztosan sejtetted, hogy a cuki énekes elég szép összeget rakhatott zsebre tavaly, de most az is kiderült, hogy mekkorát!

Az énekes turné cége által benyújtott papírok szerint Ed a 2018 márciusával végződő pénzügyi évben közel 38.9 millió fontot, azaz 49 millió dollárt keresett. Ha ezt az összeget elosztod 365 nappal, akkor nagyjából 106 ezer font jön ki, vagyis 134 ezer dollárt vihetett haza 24 óránként. Azt is megsúgjuk neked, hogy ez körülbelül 38 millió forintnak felel meg naponta…

Nem semmi összeg igaz? Az tuti, hogy mi elfogadnánk napi fizunak…

Forrás, szerző: cosmopolitan.hu