Miley Cyrus máris babát vár?
Sztárhírek, Külföld

Miley Cyrus és Liam Hemsworth karácsony előtt kicsivel titokban összeházasodtak, azóta pedig a hivatalos fotók is megjelentek a nagy napról. A páros régóta ismeri egymást – 2009-ben találkoztak a közös filmjük forgatásán –, azóta pedig se veled, se nélküled kapcsolatban voltak. Egészen 2016-ig, akkoriban kezdte el Miley hordani uganis a még 5 évvel azelőtt kapott eljegyzési gyűrűjét. A szerelmük kalandos története miatt nem meglepő, hogy a rajongók kicsit lesokkolódtak, hiszen picit hirtelennek tűnt mindenkinek az esküvő.

Ezek után nem csoda, hogy ismét felröppent a hír, hogy mindez azért történt ilyen gyorsan (ami lehet, hogy csak a kívülállók számára tűnik így), mert Miley gyereket vár! Korábban is pletykáltak már arról Hollywoodban, hogy az énekesnő terhes, de eddig minden esetben kiderült, hogy téves infó. Egy amerikai bulvármagazin, az InTouch viszont most egyenesen egy belsős forrástól idézett, aki szerint az énekesnő már három hónapos terhes!

„Miley terhes, ezért titkolóztak és siettek ennyire az esküvővel. A barátai szerint Miley már a harmadik hónapban van. Alig várják. Miley tiszta lökött, de a gyerekek imádják őt. Nagyon jó anyuka lesz. Liam pedig már így is szuper nagybácsi, szóval neki is természetesen jön majd az apaság” – árulta el a közeli ismerősük.

És bár abban, hogy Miley és Liam csodás szülők lesznek majd, biztosan igaza van az „informátornak”, de a sztárpár valószínűleg még nem tervez gyereket! Miley-ék ugyanis már korábban is azt nyilatkozták, hogy semmit sem akarnak elsietni. Ezt pedig az énekesnő Insta-posztja is megerősíti, amin tisztán látszik, hogy Miley egy üveg pezsgővel köszöntötte 2019-et.

Forrás, szezrő: cosmopolitan.hu