Soma Mamagésa egykor sokat szexelt, de ma már monogám kapcsolatban él
Érezd!, 18+

Soma Mamagésának sikerült megint meglepnie mindenkit kijelentésével: elárulta, ő már annyi intim viszonyt folytatott, hogy teljesen megváltozott.

Sokakkal folytatott szexuális kapcsolatot Soma Mamagésa, de azóta már kiűzte a testéből az összes volt férfi emlékét a nagy visszhangot keltő méhtisztítással. Csak a férje lenyomatát hagyta magában, hiszen már megváltozott. Ezt mondta legalábbis Dombóvári István Tesztbeszéd című műsorának felvételén. Arra a kérdésre is felelt, hogy mit fogyasztana szívesebben reggelire: bogyókat és magvakat, vagy fiatal férfiakat? Most a gyümölcsöket választotta, de évekkel korábban nem ez lett volna a válasza.

Én addig tosztam, amíg megváltoztam.
Ifjú éveimben még fiatal férfiakat reggeliztem volna. De amióta a méhtisztító szertartásaimon kitisztítottam minden férfit, kivéve a férjemet, én hosszú évek óta mélyülő monogámiában élek. A férjem is” – idézi a Bors Somát, aki az alteregóiról is vallott. „Nekem valójában a Soma Mamagésa csak egy nagyon szerény nevem a publikum felé, mert otthon azért ott van Ulrike nővér. Vannak még alteregóim, a Perverz Mazsola, a Házsártos Mazsola, a Provokáló Terrorista Mazsola” – mesélte.

Forrás, szerző: life.hu