Porig égett a sztárok villanegyede: senkit sem kímél a kaliforniai tűzvész
Sztárhírek, Külföld

Los Angeles — Mint egy katasztrófafilmben! A rendkívüli szárazság és az erős szél miatt a kaliforniai tűzvész valósággal letarolta Malibut. A sztároknak ezúttal nemcsak a vásznon kellett menekülniük.

Pénteken rendelték el az erdei villanegyed kiürítését, ám bizonyos részekre már visszamehettek a tulajdonosok, mert a luxusingatlanokból nem sok maradt.

„Szívfacsaró idők járnak most Kaliforniában” – írta közösségi oldalán Gerard Butler (48), a 300 című film hőse, akinek már csak a váz látszik a házából, valamint az autója is kiégett. A Blurred Lines című 2013-as sláger énekese, Robin Thicke (41) is hasonlóan járt, sőt, az ő 700 milliós háza porig égett, s Miley Cyrus (25) sem úszta meg a katasztrófát.

„A házunk odalett, de az állataink és életem szerelme is biztonságosan kijutott” – újságolta a popénekesnő.

Kollégájának, Lady Gagának (32) is mennie kellett.

„Az életeteket kockáztatjátok értünk. Megható a bátorságotok” – írta a tűzoltókról a díva.

Chert (72) szintén evakuálták, s attól tartott, egész Malibu porrá ég. Shannon Doherty (47), a Bűbájos boszorkák sztárja a reptéren tudta meg, rohannia kell haza, hogy legfontosabb értéktárgyait összeszedje.

Pierce Brosnan (65), Julia Roberts (51) és Az elnök emberei című sorozat címszerepéből ismert Martin Sheen (78) családjának is menekülnie kellett. A Bild értesülése szerint Thomas Gottschalk (68) német műsorvezető malibui háza is komoly kárt szenvedett.

Forrás, szerző: life.hu