Jennifer Lawrence nem is lehetne ennél szerelmesebb
Sztárhírek, Külföld

Jennifer Lawrence odáig van a boldogságtól – elég csak ránézni a hétvégi hokimeccsen készült fotókra, amiken jól látszik, hogy a pár több figyelmet szentelt egymásnak, mint annak, hogy mi zajlik épp a jégen. Szinte megállás nélkül csókolóztak, beszélgettek és nevettek.

A színésznőről köztudott, hogy nincs jelen a közösségi médiában, ami miatt egyértelmű, hogy nem fogsz róluk szerelmes szelfiket találni a neten. A paparazziknak köszönhetően viszont sokszor felbukkan róluk egy-egy fotó, ami arról árulkodik, hogy a két fél nagyon egymásra talált.

Egyébként a színésznő új pasija, Cooke Maroney egy művészeti galéria vezetője New Yorkban, és benfenntesek szerint nagyon rövid idő alatt elrabolta a csajszi szívét. A fiatalokat Jennifer legjobb barátnője, Laura Simpson mutatta be egymásnak és nem kellett sok idő ahhoz, hogy rájöjjenek, van jövőjük együtt.

Egy forrás a következőt nyilatkozta a pár megismerkedéséről: “Miután Jen és a barátnője találkozott Cooke-kal, néhány héten belül teljesen egymásba gabalyodtak. Nagyon óvatosak voltak, hogy ne lássák meg őket és még most is szeretnék diszkréten kezelni, hogy együtt vannak, de mivel napról napra több időt töltenek egymással, ez egyre kevésbé sikerül nekik.”

A színésznő néhány hónappal azután ismerte meg, hogy szakított a 49 éves filmrendezővel, Darren Aronofskyval, akivel egy évnyi járás után tavaly novemberben váltak külön. Pletykák szerint a kapcsolattal leginkább a nagy korkülönbség miatt voltak problémák, ráadásul annyira összekötötte őket a munka, hogy szinte nem is tudtak másról beszélni.

Forrás, szerző: cosmopolitan.hu