Ezt tette Emma Stone-nal a fűző viselése
Sztárhírek, Külföld

Emma Stone legújabb filmjében, a The Favourite-ben egy csábító cselédet alakít. Az egész sztori a 18. században játszódik, így a csajszinak teljesen át kellett szellemülnie, hogy tudja hozni a klasszikus drámai figurát. Az amerikai Graham Norton Show-ban elárulta, hogy mit tett vele az őrülten szorító ruhadarab, a fűző viselése.

„A nők nagyon sokáig éltek úgy, hogy fűzőt kellett viselniük. Nagy szimpátiát váltott ki belőlem, hogy így tudtak létezni. Az első hónapban nem bírtam rendesen lélegezni benne, mentolt kellett szagolnom, hogy úgy érezzem, hogy kapok levegőt. Egy hónap után a szerveim összenyomódtak, ami nagyon durva volt! Szóval, ha nem szükséges, inkább ne hordj fűzőt” – mondta a színésznő a showban.

Emma több, mint két hónapig viselte ezt a kényelmetlen ruhadarabot, de nem ő az egyetlen színésznő, aki ezt bevállalta egy film kedvéért. Lily James a Hamupipőke forgatása alatt speciális diétát folytatott, hogy ne okozzon neki problémát a fűző. „Volt, hogy folyamatosan, napokon keresztül rajtam volt. Ilyenkor nem ettem szilárd ételt, mert a fűző miatt nem tudtam volna rendesen megemészteni a kaját, egész idő alatt csak büfiztem volna. Inkább leveseket ettem, mert az nagyon kellemetlen lett volna” – nyilatkozta Lily 2015-ben az amerikai E! magazinnak.

Forrás, szerző: cosmopolitan.hu