Apey & the Pea - Tatabánya
Tatabánya, 2800 Tatabánya, Győri út 1/A

Tatabánya, 2800 Tatabánya, Győri út 1/A

2019. Március 22. Péntek - 20:00

Az Apey & the Pea történetének egyik legsűrűbb éve volt a tavalyi, de idén sem lassul be a zenekar. Az áprilisi nagy Európa turné előtt tavasszal újra bejárja a trió az országot. 6 vidéki városban fognak fellépni két ígéretes banda, a HARMED és a SONYA társaságában.

2019.03.22.
APEY & THE PEA
vendégek: HARMED + SONYA

HELYSZÍN
Roxxy Music / TATABÁNYA

KAPUNYITÁS
20:00
KONCERTKEZDÉS
20:30

JEGYEK
1800 Ft elővételben
2200 Ft a koncert napján

ONLINE:
https://tixa.hu/apey_roxxyM

APEY & THE PEA

A zenekar 2008-as megalakulása óta számos külföldi és itthoni elismerést mondhat magáénak, többek között a 2015-ben elnyert Fonogram-díjat (Az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele kategóriában) vagy a 2018-ban megnyert Nagy-szín-padot. Zenéjük magját a zúzós, klasszikus metál adja melyhez összetéveszthetetlen, sötét hangulatú előadásmód párosul.
A zenekar 2017 szeptemberében jött ki legújabb, immáron harmadik anyagával, a HEX-szel, melyet a teltházas lemezbemutató koncert után nagysikerű turné keretein belül körbeutaztattak hazánk városaiban.

Facebook: http://www.facebook.com/apeyandthepea
Instagram: http://www.instagram.com/apeyandthepea
Spotify: https://open.spotify.com/artist/255IMUzxx46ltR4vhv7kWJ?si=s-J0R56AQZaGFYyg8D3niw
YouTube: https://www.youtube.com/c/ApeyThePea
Merchandise: http://www.shop.apeyandthepea.com/

HARMED

Tavalyi, ‘From Day One’ című bemutatkozó EP-jével a Harmed sokak álmát váltotta valóra, hiszen a budapesti zenekar első dala az amerikai New Noise Magazine hasábjain kaphatott premiert, ezt követően pedig azonnal le is szerződtette a Victory Records tehetséggondozó sublabelje, a Famined Records.
A kilencvenes évek nu-metal hangzásának klausztrofób, feszült hangulatát kurrens metal/hardcore elemekkel ötvöző, dalaiban megoldásokat és belső egyensúlyt kutató zenekar volt az első olyan magyar banda, amelyik hivatalosan kurált Spotify-playlistre kerülhetett fel (Extreme Metal Workout), de havi tíz-tizenkétezer hallgatójuk mellett nemcsak az AltPress saját lejátszási listáját járták meg, hanem cikkezett róluk a Metal Injection, a Lambgoat és a KillYourStereo is, az elmúlt nyolc hónapban pedig 13 országban mutathatták meg dalaikat, miközben már első Dürer Kertes teltház-élményükön is túlvannak a nyári fesztiválszezon mellett. A Harmed a nemzetközi jelenlététől függetlenül nem feledkezik meg saját otthonáról és hazai közönségéről sem, így a bemutatkozó nagylemez felvétele előtt a lehető legtöbb helyre szeretnék elvinni saját dalaikat, hogy agresszív, feszült dalaikat minél többen megismerhessék.

Facebook: https://www.facebook.com/harmedfromdayone
Instagram: https://www.instagram.com/harmedfromdayone
Spotify: https://open.spotify.com/artist/402rGSpeJ0gySsCR7V0VYq
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCm7quYR-jSpoZtdn9OEk4yg

SONYA

A Sonya zenekar 2013-ban alakult, kezdetben két dobossal működő post-rock formáció. Debütáló koncertjük egybeesett első klipjük, a Kitchenfloor bemutatójával.
A klip 2014-ben VIVA Comet díjat nyert "legjobb videoklip" kategóriában, ami arra biztatta a zenekart, hogy folytassák az együtt megkezdett utat.
2015 októberében adták ki első, öt számos ep-jüket, amit Celine Gibassier névre kereszteltek el.
2016. január 16-án jelent meg a zenekar hangzását meghatározó dal és videoklip, a Krypta (Tales Of Youth), ami a II. klipszemlén szervezői különdíjat nyert.
Kis szünet és tagcserék után a csapat Török Dániellel (New Eves) egészült ki, így kialakítva a 4 tagú felállást, immár egy dobbal.
2018 szeptemberében várható a Hangfoglaló Program támogatásával elkészült 6 számos ep-jük megjelenése az azonos címmel rendelkező videoklippel együtt, aminek címe In Another World.

Facebook: https://www.facebook.com/sonyasonyasonyasonya
Instagram: https://www.instagram.com/SONYABANDOFFICIAL
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3oPqQB4iVTcbE2uj2cQCcV?si=2Rl-7a38QuqgV-SxZVmXXw
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpQeW8J_dzu3aVOXcToxphg/featured

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.