Zséda és a Kvartett koncert
Miskolc, 3530 Miskolc, Rákóczi u.5.

Miskolc, 3530 Miskolc, Rákóczi u.5.

2018. November 15. Csütörtök - 19:00

Az élő zene varázsa, klasszikus elegancia, finom nőiesség, meghitt harmónia…
Ismert világslágerek és jazz klasszikusok, úgy, ahogyan csak Zséda énekli, és legismertebb slágerei, ahogyan még csak kevesen hallhatták.
Egy műsor, mely különleges zenei kalandozásra csábít. Zséda olyan dalokat énekel, amelyek számára rendkívül kedvesek. Mindent, ami eddigi zenei pályafutása során fontos volt, és a mai napig is az maradt. Olyan dalokat, amik őt jelképezik, és amiket saját maga válogatott össze. Zséda énekhangja és szépsége, nőiessége egyaránt lenyűgözi közönségét. Dalaiban mindig érződik varázslatos személyisége, mintha legféltettebb titkait osztaná meg velünk, hallgatókkal. 12 toplistás sláger, 3 platina-, 2 aranylemez, közel 100 teltházas koncert az ország nagyvárosaiban, teltházas koncert a Papp László Budapest Sportarénában. Novemberben Miskolcon a Művészetek Házában!

Jegyár: 3900 Ft

Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadunk.

Jegyek kaphatók:
Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.

Helyszín: MÜHA Művészetek Háza Miskolc